Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Warrior of guilt - Warrior of Light

Av Jenny - 12 februari 2011 17:24

Skuldens krigare talar till dig. De som alltid använt sina bästa vapen - mot sig själva. De som anser sig vara ovärdiga att få välsignelser. De som tror att lyckan inte är till för dem. De som anser sig vara sämre än andra. De som sa till sig själva "vi förtjänar det inte".

De som fått uppleva hur de blir dömda av många i sin närhet och trodde att de som var många hade rätt. De som klandrat och dömt sig själva talar.

Straffa oss om vi är sådana varelser.

Om det är fel, så straffa oss för att vi är annorlunda. Straffa oss för att vi vågar drömma och tro på sådant som ingen längre tror på. Straffa oss för att vi vågar utmana det existerande, det som andra accepterar och som de flesta inte vill ändra på men straffa oss för att vi talar om tro och känner att vi helt förlorat hoppet. Vi talar om frihet men är fångna i vår egen skuld. Vi talar om kärlek men förnekar oss själva densamma.

Vi tillhör denna världen och världen är befolkad av våra fasor. Vi kommer att skriva vår skuld i sand och ökenvinden kommer se till att skulden skingras.
Låt våra händer bli starka och gör så att vi inte ger upp kampen även när vi känner oss ovärdiga att gå in i strid. Ge våra drömmar näring.

Visa oss vår kärlek till oss själva. Förmå oss att söka andras kärlek, även om vi är rädda att bli avvisade, även om hårda ögon och kalla hjärtan skrämmer oss - gör så att vi aldrig ger upp vårt sökande efter kärleken.


Måtte kärlekens eld växa i våra hjärtan.

Måtte förvandlingens eld glöda i våra handlingar.

Måtte renande eld förgöra all vår skuld.

Måtte rättvisans eld leda våra steg.

Måtte visdomens eld lysa vår väg.

Måtte elden aldrig släckas och låt oss bära den med oss.


Vi är Ljusets Krigare och stolta bär vi med oss ljuset. Det visade oss att vi varken är bättre eller sämre än de som såg på oss med stränga ögon.

//Coelho


Lyft blicken mot horisonten och låt din själ växa. Gör din värld större. Stirra inte i fjärran utan att se. Se, se horisonten, se träden, se bergen, se himlen, molnen, solen, månen och stjärnorna. De ingår alla i din värld. Du ingår i deras. Se människorna omkring dig. De är du och du är dem.



"Warriors of light always have a certain gleam in their eyes. They are of this world, they are part of the lives of other people and they set out on their journey with no saddlebags and no sandals. They are often cowardly. They do not always make the right decisions.

They suffer over the most trivial things, they have mean thoughts and sometimes believe they are incapable of growing. They frequently deem themselves unworthy of any blessing or miracle.

They are not always quite sure what they are doing here. They spend many sleepless nights, believing their lives have no meaning.

That is why they are warriors of light. Because they make mistakes. Because they are looking for a reason - and are sure to find it."

//Coelho


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 2 augusti 2011 11:05

27 Juni   Hostel Palacio Real hade en otroligt lyxig frukost! Det fanns youghurt, till, vad jag tror i alla fall, allas lycka. Det var fantastiskt väder i Cusco, solen verkligen strålade! Vi var några stycken som tog oss en promenad upp till borg...

Av Jenny - 1 augusti 2011 22:13

Okej, ja, jag är ledsen, det börjar bli ett litet tag sedan nu som det faktiskt begav sig. Det är ju så mycket att göra hemma så...ja...det där med att hinna skriva är svårt nu också. Det har bara varit jobb, jobb, jobb sedan jag kom hem. Jobb och st...

Av Jenny - 20 juli 2011 08:09

24 Juni, Midsommarafton   Vi lämnade Chivay för att ta oss vidare till Puno. Benny hade misstankar om att det kunde bli smått besvärligt eftersom det ofta, väldigt ofta, är demonstrationer av modell värre i området kring Juliaca och Puno. Fattiga...

Av Jenny - 8 juli 2011 04:19

22 juni   Morgonen för avfärd och vidare klättring upp i Anderna anlände med vackert väder. Idag skulle vi passera denna resans högsta pass, 4910 möh! Jag satt bakom ratten! Det var en helt underbar dag, det var härligt att köra. Det är en uppmär...

Av Jenny - 6 juli 2011 04:28

20 Juni   Det var inte bara min lillebrors födelsedag idag, det var även en passagerare som fyllde år. Lillebror blev 23, passageraren blev 30! Efter frukosten gav vi oss av mot Arequipa. Från 0 meter över havet klättrade vi upp till...2400 möh...

Ovido - Quiz & Flashcards